Spletna stran je v prenovi, vse funkcije in prevodi ┼íe niso polno delujo─Źi. Hvala za razumevanje!

Sprememba javnega povabila Trajno zaposlovanje mladih

Objavljeno: 19 februarja, 2021

Zavod Republike Slovenije za zaposlovanje (ZRSZ) bo predvidoma danes 19. 2. 2021 na svoji spletni strani objavil spremembo javnega povabila Trajno zaposlovanje mladih, ki se nana┼ía na dodatna sredstva prora─Źuna RS v vi┼íini 2,1 milijona evrov za trajno zaposlovanje mladih, starih do vklju─Źno 29 let s stalnim prebivali┼í─Źem v vzhodni Sloveniji. Predvideno je subvencionirana zaposlitev za nedolo─Źen ─Źas 420 mladih brezposelnih oseb.

S pomo─Źjo programa Trajno zaposlovanje mladih se lahko za nedolo─Źen ─Źas zaposlijo tudi mladi, stari do vklju─Źno 29 let, ki imajo stalno prebivali┼í─Źe v vzhodni Sloveniji in so prijavljeni med brezposelnimi.┬áDelodajalci, ki bodo izpolnjevali pogoje javnega povabila, bodo za zaposlitev mlade brezposelne osebe prejemali mese─Źno subvencijo v vi┼íini 208,00 evrov, ki jo bo ZRSZ izpla─Źevala najve─Ź 24 mesecev, skupaj najve─Ź 4.992 evrov na osebo. Kot dolo─Źajo pogoji, bo moralo biti delovno razmerje sklenjeno za nedolo─Źen ─Źas in s polnim delovnim ─Źasom 40 ur na teden. Pogoji za delodajalce bodo opredeljeni v javnem povabilu.

Povabilo bo odprto do porabe sredstev, najdlje do 30. 6. 2021.

Ve─Ź na spletni strani Zavoda RS za zaposlovanje

Od leta 2017 je bilo v program Trajno zaposlovanje mladih vklju─Źenih 6.500 mladih, letos je cilj vklju─Źiti 850 mladih.

Kategorije: Drugo

Prijavi se na novice

Prijavi se na novice

Po┼íiljamo aktualne in preverjene informacije na podro─Źju delovnega prava

Prijava na novice uspešna!