Sredstva Zaposli.me za osebe iz zahodne regije razdeljena

Zavod RS za zaposlovanje (ZRSZ) obvešča, da je Javno povabilo Zaposli.me zaprto za zaposlitev brezposelnih oseb iz zahodne Slovenije. S prejetimi ponudbami do 3.8.2021 so bila razdeljena vsa razpoložljiva sredstva za subvencionirano zaposlitev oseb s stalnim prebivališčem v zahodni Sloveniji.

Ponudbe na javno povabilo lahko še naprej oddate delodajalci iz vse Slovenije (ne glede na vaš sedež), vendar bo vaša ponudba lahko sprejeta le za zaposlitev oseb iz ciljne skupine s stalnim prebivališčem v kohezijski regiji vzhodna Slovenija.

Javno povabilo je odprto do objave obvestila o zaprtju zaradi razdelitve razpoložljivih sredstev za vzhodno kohezijsko regijo oziroma najkasneje do 31. 5. 2022, ko se izteče končni rok za predložitev ponudb.

Do sedaj ste delodajalci s pomočjo programa zaposlili več kot 18.500 brezposelnih oseb, od tega več kot polovica iz vzhodne Slovenije.

► Poglejte si seznam občin, razdeljen na vzhodno in zahodno Slovenijo.

► Preberite več o javnem povabilu: Zaposli.me, za mobilne uporabnike.

Delodajalci lahko do porabe sredstev, najkasneje do 31. 3. 2022, oddate ponudbo za subvencionirano zaposlitev brezposelnih še na javnem povabilu Spodbujanje zaposlovanja oseb iz programa Učne delavnice, za mobilne uporabnike.

Vse ponudbe za subvencionirano zaposlitev brezposelnih predložite elektronsko na portalu za delodajalce.

Kategorije: Aktualno DialogPlus

Prijavi se na novice

Prijavi se na novice

Pošiljamo aktualne in preverjene informacije na področju delovnega prava

Prijava na novice uspešna!