Vavčer za digitalni marketing zaprt

Slovenski podjetniški sklad je na ePortalu zaradi izjemnega povpraševanja že zaustavil prejemanje vlog na Javni poziv Vavčer za digitalni marketing, v petek, 11.2. 2022, pa bo zaprtje javnega poziva objavljeno tudi v Uradnem listu.

Slovenski podjetniški sklad je sicer v petek, 4.2.2022, ponovno objavil Javni poziv Vavčer za digitalni marketing iz sredstev ReactEU z novo oznako RVAV8 – Vavčer za digitalni marketing. Nanj se je bilo mogoče prijaviti od srede 9.2.2022.

Zaradi tehničnih težav je Slovenski podjetniški sklad razveljavil vavčer REVAV-8-Vavčer za digitalni marketing, ki je bil objavljen v Uradnem listu RS št. 11/2022 dne 28. januarja 2022. Ker želijo vsem podjetjem omogočiti enakopravnost pri obravnavi vlog, so omenjen vavčer zaprli, v petek pa v Uradnem listu št. 15/2022 ponovno objavili vavčer za digitalni marketing z novo oznako RVAV8 – Vavčer za digitalni marketing.

Podjetja lahko pridobijo sredstva za vsako aktivnost samo enkrat v obdobju 2019 – 2023, maksimalna skupna višina subvencije je 7500 evrov za vse aktivnosti skupaj. Podjetje ima lahko hkrati v izvajanju največ tri vavčerje in sicer po različnih javnih pozivih, za vavčerje pa se mu lahko odobri letno največ 30.000 evrov, pri čemer velja, da vavčer pomeni sklenjeno pogodbo o sofinanciranju.

Kategorije: Aktualno

Prijavi se na novice

Prijavi se na novice

Pošiljamo aktualne in preverjene informacije na področju delovnega prava

Prijava na novice uspešna!