Javni natečaj za podelitev nagrad delodajalcem za dobro prakso na področju zaposlovanja invalidov za 2022 – približuje se rok za oddajo prijave

Približuje se rok za oddajo prijave na Javni natečaj za podelitev letnih nagrad delodajalcem za dobro prakso na področju zaposlovanja invalidov za leto 2022, ki ga je objavilo Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti Republike Slovenije (MDDSZ) in sicer je rok za oddajo 1. avgust 2023.

Podelitev letnih nagrad delodajalcem za dobro prakso na področju zaposlovanja invalidov naj bi predstavljala dodatno vzpodbudo za vzpostavljanje ravnovesja med tehnološkim razvojem in družbeno odgovornim zaposlovanjem najbolj ranljivih skupin, predvsem invalidov.

Prejemniku letne nagrade se bo podelila listina, s katero pridobi pravico do uporabe promocijskega logotipa »INVALIDOM PRIJAZNO PODJETJE«

Več o nagradi »INVALIDOM PRIJAZNO PODJETJE« in dosedanjih prejemnikih, je na voljo na spletni strani Združenja izvajalcev zaposlitvene rehabilitacije v Republiki Sloveniji (ZIZRS).

Besedilo javnega natečaja in razpisna dokumentacija (prijavnica) se nahajata na spletni strani MDDSZ.

Vir: ZIZRS, MDDSZ

Kategorije: Drugo

Prijavi se na novice

Prijavi se na novice

Pošiljamo aktualne in preverjene informacije na področju delovnega prava

Prijava na novice uspešna!