Brezplačni webinar za podjetja: izpolnjevanje obrazcev za prijavo škode in vlog za povračilo nadomestil plač

Delodajalske organizacije bomo v dogovoru z Ministrstvom za gospodarstvo, turizem in šport  organizirale dva webinarja, na katerih boste pridobili vse potrebne informacije glede pravilnega izpolnjevanja obrazcev za prijavo škode na strojih, opremi, zalogah in zaradi izpada prihodka https://www.gov.si/novice/2023-08-16-zacetek-ocenjevanja-skode-v-gospodarstvu-zaradi-posledic-poplav-v-avgustu-2023/, kakor tudi glede vlog za povračila nadomestil plač zaradi višje sile in čakanja na delo  https://www.gov.si/novice/2023-08-18-rok-za-oddajo-vlog-za-povracila-nadomestil-plac-zaradi-visje-sile-in-cakanja-na-delo-je-28-avgust/ ter glede prijave škode na infrastrukturi.

Na vaša vprašanja bodo odgovarjali predstavniki pristojnih ministrstev, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport, Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, Ministrstva za finance ter Ministrstva za naravne vire in prostor, in sicer v petek, 25. avgusta 2023, ob 12. uri. Webinar bo sneman.

Obvezna je prijava do petka 24.8.2023 do 16. ure na e-naslov: info@zdops.si. Prijavljeni boste prejeli povezavo na webinar.

Na nekatera najpogostejša vprašanja Ministrstvo za gospodarstvo, turizem in šport pripravlja tudi gradivo z odgovori, ki bo v kratkem objavljeno na njihovi spletni strani.

Načrtuje se tudi izvedba še enega podobnega dogodka, in sicer predvidoma v prihodnjem tednu, o čemer boste pravočasno obveščeni.

Povezava na POSNETEK webinarja https://www.youtube.com/watch?v=WI_vK3NsmcI

Povezava na PREZENTACIJO (prosojnice) z webinarja https://www.gzs.si/Portals/159/Priponke/MGTS-Webinar.pdf

Kategorije: Aktualno

Prijavi se na novice

Prijavi se na novice

Pošiljamo aktualne in preverjene informacije na področju delovnega prava

Prijava na novice uspešna!