ZRSZ: Delodajalci – povežite se z iskalci zaposlitve iz Severne Makedonije

Zaradi velikega zanimanja za zaposlitvene dogodke v tujini z naslovom Življenje in delo v Sloveniji Zavod RS za zaposlovanje (ZRSZ) načrtuje v zadnjem tednu novembra še tri podobne dogodke, na katerih se boste delodajalci lahko povezali z iskalci zaposlitve iz Severne Makedonije in sicer:

  • Skopje, 27. 11. 2023, 10:00–17:00,
  • Prilep, 28. 11. 2023, 10:00–17:00,
  • Bitola, 29. 11. 2023, 10:00–17:00,

Natančnejše lokacije bodo objavljene naknadno.

Na ZRSZ si prizadevajo pomagati delodajalcem pri zagotavljanju ustreznega kadra. Ob njegovem pomanjkanju na domačem trgu dela vam omogočajo, da se predstavite tudi iskalcem zaposlitve iz tujine. Dogodki so organizirani tudi za podporo delodajalcem, ki iščejo delavce za izvedbo sanacijskih del po poplavah.

Sodelujočim delodajalcem bodo brezplačno zagotovili razstavni prostor, kjer se boste lahko tudi pogovorili s potencialnimi kandidati. Ravno tako bodo poskrbeli za promocijo vseh dogodkov, organizacijo in stroške potovanja in bivanja pa poskrbite sami.

Za udeležbo na dogodkih najkasneje je potrebno najkasneje do 8. 11. 2023 izpolniti spletno prijavnico: https://ankete.ess.gov.si/PrijavaSMakedonija. Število mest za delodajalce na dogodkih je omejeno.

Delodajalci, ki se dogodkov ne morete udeležiti, lahko ZRSZ pošljete letake za iskalce zaposlitve, z namenom, da jih razdelijo med udeleženci.

Podrobnejše informacije se nahajajo tukaj.

Vir: ZRSZ

Kategorije: Brez kategorije

Prijavi se na novice

Prijavi se na novice

Pošiljamo aktualne in preverjene informacije na področju delovnega prava

Prijava na novice uspešna!