Vabilo na brezplačen spletni seminar o primerih uporabe, povezanih z digitalizacijo in izmenjavo podatkov v gradbenem sektorju

Evropski svet za inovacije, Izvajalska agencija za majhna in srednje velika podjetja (EISMEA) ter Evropska komisija (DG GROW) financirajo projekt »Support of the digitalisation of the built environment, public procurement and SMEs in construction«, katerega cilj je prispevati k digitalizaciji gradbeništva v EU. Podizvajalec je podjetje CARSA, ki je zadolženo za pripravo podlag za skupni evropski podatkovni prostor za dejavnost gradbeništva.

V okviru projekta je organiziran tudi brezplačni Spletni seminar o primerih uporabe, povezanih z digitalizacijo in izmenjavo podatkov v gradbenem sektorju (Webinar on use cases related to digitalisation and data sharing in the construction sector), na katerega organizatorji vabijo vse, ki se ukvarjajo s področjem gradbeništva.

Na seminarju bo CARSA skupaj s strokovnjaki predstavila primere uporabe, ki so zanimivi z vidika razvoja evropskega podatkovnega prostora. Sodelujoči bodo lahko z anonimnim glasovanjem posredovali povratne informacije o primerih uporabe skupnega podatkovnega prostora, ki so po njihovem mnenju najpomembnejši za dejavnost gradbeništva. Mnenje sodelujočih bo tako prispevalo k nadaljnjim raziskavam in izvajanju projekta. Seminar bo potekal v angleškem jeziku.

Datum: četrtek, 18. januarja 2024, od 10.00 do 12.30

Program:

10:00 – 10.15 Uvodna predstavitev

10:15 – 11:15 Predstavitev primerov uporabe

11:15 – 11:45 Izbor do 3 primerov uporabe

11:45 – 11:55 Naslednji koraki študije

11:55 – 12:00 Zaključne pripombe

Potrebna je predhodna prijava na: https://carsa.cmail19.com/t/r-l-titylhkl-njjhihrluh-y/

Vir: MDDSZ

Kategorije: Brez kategorije

Prijavi se na novice

Prijavi se na novice

Pošiljamo aktualne in preverjene informacije na področju delovnega prava

Prijava na novice uspešna!