ZRSZ: Delodajalci vabljeni k sodelovanju na sejmu zaposlitvenih priložnosti

Zavod RS za zaposlovanje (ZRSZ) organizira vseslovenski zaposlitveni dogodek »Sejem zaposlitvenih priložnosti«, ki bo v četrtek, 9. maja 2024 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Gre za enega izmed največjih zaposlitvenih dogodkov v Sloveniji, na katerem se bodo predstavili delodajalci in drugi partnerji trga dela.

Glede na precejšnje pomanjkanje delovne sile, s katerim se soočate številni delodajalci, si na ZRSZ  prizadevajo poiskati razpoložljivo delovno silo iz vseh dostopnih kadrovskih bazenov.  S tem želijo v največji možni meri aktivirati delovni potencial, ki je na voljo, in vam tako omogočiti nadaljnje poslovanje in rast.

Ponuja se vam izjemna priložnost, da z brezplačno udeležbo na dogodku celovito predstavite svoje podjetje, delovna mesta in pogoje za delo. Pri tem se lahko neposredno povežete s potencialnimi kandidati iz vse Slovenije in še okrepite vezi s ključnimi deležniki na trgu dela, ki bodo vabljeni na dogodek, s ciljem ustvarjanja vzajemne koristi med udeleženci.

Na dogodek želi ZRSZ pritegniti različne skupine obiskovalcev:

  • šolajočo se mladino in študente,
  • brezposelne,
  • zaposlene, ki iščejo nove zaposlitvene priložnosti,
  • upokojence in zaposlene tik pred upokojitvijo,
  • tujce, prosilce za mednarodno zaščito in druge.

Delodajalci vabljeni, da ZRSZ čim prej, najkasneje pa do 9. 4. 2024, s spletno prijavnico obvestite o svojem interesu za sodelovanje. Število razstavnih prostorov je omejeno.

O izboru vas bodo obvestili predvidoma 12. 4. 2024. Takrat vam bodo poslali tudi vse nadaljnje informacije s podrobnejšim prijavnim obrazcem.

Vaše sodelovanje je ključno za uspeh dogodka, saj lahko le skupaj ustvarjamo nove karierne priložnosti.

Vir: ZRSZ 

Kategorije: Drugo

Prijavi se na novice

Prijavi se na novice

Pošiljamo aktualne in preverjene informacije na področju delovnega prava

Prijava na novice uspešna!