ZRSZ: Odprta oddaja ponudb za pridobitev subvencije na javnem povabilu Zaposli.me 2024

Potem ko je Zavod RS za zaposlovanje (ZRSZ) 23. 4. 2024 objavil novo javno povabilo Zaposli.me, lahko delodajalci od ponedeljka, 6. 5. 2024, od 14:00, oddate ponudbo za subvencionirano zaposlitev brezposelnih iz ciljnih skupin povabila. Javno povabilo je odprto do porabe sredstev, najdlje do 31. 5. 2025, ko se izteče končni rok za predložitev ponudb. Delodajalci lahko ponudbe oddate le elektronsko na Portalu za delodajalce.

Javno povabilo se izvaja v okviru programa Spodbujanje zaposlovanja – Zaposli.me+. Namenjeno je spodbujanju zaposlovanja in izboljšanju zaposlitvenih možnosti brezposelnih, ki so dopolnili 30 let ali več in se težje zaposlijo. Delodajalci za njihovo zaposlitev lahko prejmete subvencijo 450 do 720 EUR na mesec.

Za subvencionirane zaposlitve je na voljo okvirno 37,4 milijona EUR, ki jih financirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada Plus (ESS+) in Republika Slovenija (Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti) iz slovenske udeležbe. Predvidena je zaposlitev 5.580 brezposelnih iz vse Slovenije.

Podrobnejše informacije o pogojih in oddaji ponudbe najdete tukaj.

Vir: ZRSZ

Kategorije: Razpisi

Prijavi se na novice

Prijavi se na novice

Pošiljamo aktualne in preverjene informacije na področju delovnega prava

Prijava na novice uspešna!